Arrangementen & Combinatiebehandelingen

Een overzicht van onze professionele arrangementen

Arrangementen

Herfst & Relax Arrangement

Duur
60 min

Prijs
€ 55,-

Met het Herfst & Relax Arrangement komt u helemaal tot rust. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee met wat lekkers. Vervolgens krijgen uw voeten een pedicurebehandeling. U bent intussen helemaal ontspannen, ondertussen worden de dode huidcellen verwijderd d.m.v. een heerlijke scrub. Een heerlijk ontspannende voet en onderbeenmassage met een etherische olie sluit de behandeling af.

Deze behandeling is een weldaad voor uw benen en voeten, neemt alle vermoeidheid weg en u gaat geheel ontspannen naar huis.

Na afloop ontvangt u een leuk cadeautje zodat de ontspanning thuis kan worden voortgezet.

Time-Out Arrangement

Duur
75 min

Prijs
€ 75,-

Het Time Out Arrangement is de ultieme ontspanning voor zowel de man als vrouw.

Heb je behoefte om in een drukke periode even een moment voor jezelf te hebben en tot rust te komen? Dan is dit arrangement precies iets voor jou.

Na ontvangst met een heerlijk welkomstdrankje, worden de voeten gereinigd en met een warme doek gedroogd. De dode huidcellen worden met een speciaal daarvoor dienende rub-off peeling (bij verwarmd masker) of scrub (bij verkoelend masker) verwijderd en met een warme doek gereinigd.

Daarna volgt een heerlijk ontspannen Spa masker, wat aangepast is op het jaargetijde. Een verwarmend masker in het najaar en de winter en een verkoelend en verfrissend masker in het voorjaar en de zomer.

Ondertussen is er even tijd voor een kopje koffie, cappuccino of een kopje thee.

Na het masker worden de handen behandeld met een voedende serum en gedompeld in zuivere paraffine. Je handen worden hierbij verpakt zodat de paraffine rustig zijn werk kan doen.

Als de parafinne zijn werk heeft gedaan, wordt het masker verwijderd met warme doeken wat een weldadig gevoel geeft en volgt een langdurige ontspannende voet en onderbeen massage met heerlijk geurende en etherische olie. Heerlijk, een totale ontspanning. Aan het einde van de behandeling worden de voeten gereinigd en ingewikkeld in een warme doek. Als finishing touch worden uw voeten nog verwend met een verzorgende crème en verfrissende voetspray.
Na deze behandeling vervult het lichaam zich weer met energie en kracht.

Na afloop ontvangt u een leuke attentie om thuis de voeten verder te verzorgen.

Een heerlijke behandeling om cadeau te krijgen of te geven.

Combinatiebehandelingen

U kunt uiteraard ook een combinatie kiezen van verschillende behandelingen. Dit scheelt vaak zowel in de portemonnee als in de reistijd. Informeer voor de mogelijkheden.

Pedicure & Spa masker

Duur
60 min

Prijs
€ 61,50

Pedicure & Voet en Onderbeenmassage

Duur
60 min

Prijs
€ 46,50